SHOWDAG FOR E-LÆRING

   Vert:  DNB
   Kontakt: Trond Markussen
   Sted: Dronning Eufemias gate 30, Oslo
   Når:  XX. mai 2018 - kl. 8 - ca. 15:30
  


Bilder fra tidligere "Showdager"

Velkommen til RENs Showdag i 2018 - Norges største møteplass for produsenter og kunder av nettbasert læring!  Her får en smakebit av det siste innen produksjon og distribusjon av elæring gjennom demonstrasjoner på storskjerm og direkte kontakt med leverandørene.  ALLE som er interessert inviteres herved til å presentere sitt produkt!  Dagen avsluttes med en uhøytidelig "Best in Show" avstemming, og selvfølgelig et hyggetreff i etterkant.
08.00 – 09.00 Registrering, klargjøring av stands og mingling
09.00 – 09.15 Velkommen
09.15 – 10.00  Keynote
10.00 –  10.45  Årets beste produksjoner – presentasjoner fra elæringsbransjen
10.45 –  12.00  Lunsj og mingling
13:00 –  15.00 Årets beste produksjoner – presentasjoner fra elæringsbransjen
15:00
 –  15.30 Best in Show

Legg ut bilder og postér i Facebook-gruppen og Twitter #RENNorge under møtet.


For 10. år på rad ønsker REN velkommen til en dag hvor det beste innen nettbasert læring i Norge ble vist frem.  Ifjor var det nærmere 200 besøkende fra bl.a. utdanning, privat næringsliv, offentlige institusjoner, forlag, organisasjoner, forvaltning og helse. Det er verdt å merke seg at flertallet av de besøkende representerer brukerbedrifter.  Det ble vist 22 demonstrasjoner på storskjerm fra deltakende selskaper og 21 selskaper hadde en liten stand med gode muligheter til små visninger og til å bli kjent med nye potensielle kunder.

RENs showdag er Norges største møteplass for produsenter og kunder, og hensikten med dagen er å gi oss en liten smakebit av omfanget og kreativiteten på produksjon og distribusjon av nettbasert læring. 


PUB-besøk etter Showdagen - Vesper Gastrobar 
Meld deg på HER.

Håper å se mange av dere rett etter Showdagen ca. kl. 15:30 på Vesper Gastrobar, bare 2 minutter å gå fra DNB.  Vi har bestilt bord til 20-30 personer, så om du har lyst til å gå - enten til en matbit eller bare et glass - så hadde et vært flott om du melder deg på slik at vi er sikre på å få  plass til alle.  Påmeldingen er ikke bindende og pub-besøket er heller ikke inkl. i deltakeravgiften så alle gjør opp for seg direkte med Vesper.  Velkommen!