SHOWDAG FOR E-LÆRING

   Vert:  DNB
   Kontakt: Trond Markussen
   Sted: Dronning Eufemias gate 30, Oslo
   Når:  mai 2019         

 

Dato, agenda og påmeldingsskjema kommer…….


Bilder fra tidligere "Showdager"

Velkommen til RENs Showdag i 2019 - Norges største møteplass for produsenter og kunder av nettbasert læring!  Her får du en smakebit av det siste innen produksjon og distribusjon av elæring gjennom demonstrasjoner på storskjerm og direkte kontakt med leverandørene.  ALLE som er interessert inviteres herved til å presentere sitt produkt!  Dagen avsluttes med en uhøytidelig "Best in Show" avstemming, og selvfølgelig et hyggetreff i etterkant.

Alle oppfordres til  legge ut bilder og poster i Facebook-gruppen, Twitter #RENNorge og Instagram

For 11. år på rad ønsker REN velkommen til en dag hvor det beste innen nettbasert læring i Norge blir vist frem.  Hvert år har vi nærmere 200 besøkende fra bl.a. utdanning, privat næringsliv, offentlige institusjoner, forlag, organisasjoner, forvaltning og helse.  Og det er verdt å merke seg at flertallet av de besøkende representerer brukerbedrifter.  Ifjor ble det vist ca. 20 demonstrasjoner på storskjerm fra deltakende selskaper og ca. 20 selskaper hadde en liten stand med gode muligheter til små visninger og til å bli kjent med nye potensielle kunder.

RENs showdag er Norges største møteplass for produsenter og kunder, og hensikten med dagen er å gi oss en liten smakebit av omfanget og kreativiteten på produksjon og distribusjon av nettbasert læring.  


PUB-besøk etter Showdagen - Vesper Gastrobar 

Håper å se mange av dere også rett etter Showdagen på Vesper Gastrobar, på hjørnet ved siden av DNB.